Tervetuloa

Heipä hei juuri sinulle!

Olen halunnut jo pidemmän aikaa palata takaisin bloggaamisen pariin, ja koska elämäntilanteeni sekä voimavarani sen nyt mahdollistaa, niin ajattelin lähteä toteuttamaan tätä puolta luovuudessani jälleen. Tästä blogista tulet löytämään kokoelman ajatuksiani mm. peleistä, elokuvista sekä elämästä ylipäänsä. Mukana tulee olemaan myös vierailevia kirjoittajia, mutta enimmäkseen tekstien tuottamisesta vastaan minä.

Nyt tietenkin herää kysymys siitä, kuka minä oikein olen. Minä olen Tume, toisaalla tunnettu myös nimellä AmToUs, 27 -vuotias enemmän tai vähemmän kasuaalinörtti. Olet saattanut aiemmin lukea tekstejäni bloggerin puolelta alkuperäisestä blogistani, tai törmätä minuun Youtubessa kanavani kautta, jonne tuotan epäsäännöllisen säännölliseen tahtiin vlogeja sekä pelivideoita. Olen myös striimiporukka METKAPURON toinen perustajajäsen.

Minä. Se olen minä.

En väitä tietäväni kirjoittamistani asioista paljoakaan, mutta haluan suodattaa näitä ajatuksiani jollain tapaa eteenpäin. Toivottavasti siis saat jotain irti kirjoittamistani tuotoksista. Jos haluat tietää minusta enemmän, niin heitä kysymiksiä kommenttialueelle tulemaan. En lupaa vastata, mutta lupaan että saatan vastata. Eli todennäköisesti vastaan. Joten kommentoikaa vaan.

Jeps. Hyvä alotus. Putkeen meni. Nyt vaan lopetan kirjoittamisen ennen kuin homma kosahtaa lopullisesti. Tais kyllä kosahtaa jo. Hmm…

Oh well.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.